Šausmu stāsts par Vēli, Vorwahla jaunāko māsu :)

Tās, kas ir  mātes, mani sapratīs. Arī tie, kas ir pārskatījušies šausmu filmas 😀

Tātad nakts. Mazulīte veiksmīgi bija nolikta gulēt, gulējām saldā miedziņā arī paši. Tumsā atskanēja bērna raudāšana. Tā nu ir, celties nevienam nepatīk, bet pusaizmigusi ģeņģerēju pie gultiņas. Citreiz izdodas veiksmīgi nomierināt bēbuku un iegāzties atpakaļ midziņā. Šoreiz nekā, viņa raud aizvien izmisīgāk un nekas nelīdz. Ucinu mazo un naidīgi šņācu uz vīru, lai nāk palīgā. Viņš, trausdamies ārā no gultas, izrunāja vārdus, kas manu pasauli uz brīdi satrieca drusmlās. Miegaini un ikdienišķi saka – “lēle iekoda”. Es nervozi prasu – “Kas? Lelle iekoda?”. Visas filmas par čakijiem un līdzīgiem mošķiem pārpludina manu prātu, sastindzina šausmās un es redzu, ka lācītis sātaniski smīn no gultiņas. Nespēju pieņemt, ka vīrs nopietni teicis, ka iekoda lelle, izmisīgi prasu –  “Kas iekoda?!!”. Viņš tik pat ikdienišķi pasaka – “Vēle iekoda”. Goda vārds, mana pasaule tajā brīdī sašķobījās un  skaidrais prāts grasījās doties prom uz neatgriešanos. Ja vīrs kā pašu par sevi saprotamu saka, ka ir kaut kāda Vēle, kas naktī kož bērnam…piespiedu bērnu sev klāt un panikā brēcu – “Kas ir Vēle?!!”…sajutu visu to māšu šausmas, kuru bērni auga bezelektrības, bezvakcīnu, bezpabalstu un bezantibiotiku laikmetā…gribu nesties uz virtuvi pēc naža…līdz vīrs atmodies nomurmulē skaidrāk…”Mēlē iekoda”…

Alelūūja! Laipni aicināti atpakaļ normālā pasaulē 😀

Tā radās teiksma par Vēli, Vorwahla jaunāko māsu 😀

P.S. Kas ir Vorwahls? Teiksmains skandināvu briesmonis, dzīvo vācu kafijas automātos. Driznaka brālēns 🙂

6 domas par “Šausmu stāsts par Vēli, Vorwahla jaunāko māsu :)

  1. Šis stāsts man ir kā burvju līdzeklis pret slikto garastāvokli. Joprojām smaidu. Pati esmu mamma und zinu, ka bailes par bērnu var izstrādāt jokus ar veselo saprātu.
    Liels paldies par vēli. 🙂 :-):-)

    Publicējis 1 person

  2. Lielisks dzīvs stāsts. Var izgaršot kā garšīgu saldo, kur putukrējuma vietā ir prasme pasniegt dzīvi šarmanti un smieklīgi! Un viegli!

    Publicējis 1 person

  3. Reala pasaule samiksejas ar bailem, varbutigiem notikumiem. Ta notiek ar cilvekiem, kuriem loti radosa fantazija. Diemzel ari tumsajos tonos. Bet nu, viss, paldies kustibai un attistibai, ka ari pasai dzivei, ir parejoss. Lai nak jauna diena un tumsie makoni izklist!

    Patīk

Komentēt